Friday, January 13, 2006

Lucky 13 assignment!!

Congratulations on so many of you taking the leap to try blogging. This is a weekend problem soling exercise that will put you new found percent problem solving techniques put to the test.

Question 1 What are those problem solving techniques that I was just talking about???

Use those skills to answer one of the following questions

Question 2.

Question 3.

Happy Friday the 13th. See you on Monday.

Mr. H

Français/French Deutsch/German Italiano/Italian Português/Portuguese Español/Spanish 日本語/Japanese 한국어/Korean 中文(简体)/Chinese Simplified Tagalog/Filipino


At 6:32 PM, Blogger Stephanie8-73 said...

This comment has been removed by a blog administrator.

At 6:42 PM, Blogger Becky said...

Before I do anything I just wanna say that I have no idea if this will be right!

There are 5 more girls than boys

3:4 3x5=15 4x5=20 15+20= 35

15 boys and 20 girls

At 6:46 PM, Blogger Stephanie8-73 said...

3:4=7 (added)

there are 5 more girls than boys


Post a Comment

<< Home